Palojärvi 2020

Palojärven tanssileiri 4-7.6.2020

Ikäväksemme ilmoitamme. Peruutamme vuoden 2020 Palojärven tanssileirin. Toivomme ymmärrystä tilanteeseen ja siihen, että pian taas tanssitaan.

Tervetuloa Palojärven tanssileirille nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, upeista maisemista ja hyvästä seurasta! Palojärvi sijaitsee 40 kilometrin päästä Rovaniemestä. Upea hiekkaranta, sauna, palju ja yötön yö takaavat unohtamattoman kokemuksen Palojärven lomakeskuksessa!

Palojärven tanssileiri tarjoaa tanssitunteja kolmella eri tasolla ja ammattitaitoiset opettajat takaavat kaikkien oppimisen. Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Opetuksesta vastaavat huikeat opettajat: 

Hanna Tuominen,  Antti Törmänen, Joonas kainulainen, Tuomas Sillanpää ja Alina Mustamaa.

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tunti ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko viikonlopun! Huom: Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Järjestäjä pidättää oikeuden mahdollisiin muutoksiin

***

Uutta Palojärven tanssileirillä:

Torstaina ja perjantaina on tarjolla erillinen palauteosio, jossa tapaat kaikki leirin opettajat ja voit saada palautetta omasta tanssistasi. Palautetunnit sisältyvät koko vkl leiripassiin.

Perjantaina voit valita päivän aluksi, fuskun perusteet tai tanssijan lihaskunto ja tekniikka tunnin.

Muu ohjelma:

TO: klo.21 alkaen DJ:t Antti&Jones iltabileet! Illan musiikki on lattaripainotteista, mutta DJ.tsoittavat monipuolisesti muutakin.

Ilta sisältää pienen bachata opetuksen

Perjantai päivän ohjelma:

Perjantai aamupäivän/aamun ohjelmassa on pieni Lapin vaellus tai jokin muu mukava yhdessä tehtävä aktiviteetti, joka ei kuitenkaan vaadi mitään erikois varusteluja.

PE: klo.21 alkaen DJ:t Antti&Jones levytanssit!

LA: Janne Raappana orkestereineen soittaa upean keikan lauantaina 6.6! Tanssit on kaikelle kansalle, eli myös muut kuin leiriläiset ovat tervetulleita! Erillinen sisäänpääsymaksu.

Hinnat:

Koko leiri: 120€/110€

(Hinta sisältää 13 opetustuntia, 2 palauteosiota, 2 iltabileet (to&pe), saunan ja paljun leiripäivinä, sekä päivien yhteiset aktiviteetit)

TO/PE/SU: 28€/25€

LA: 45€/40€

Yksi jakso 15€/14€

Alennus hinta koskee opiskelijoita, työttömiä ja alle 25-vuotiaita.

Maksutavat:

Käteinen, pankki- ja luottokortti, Epassi, Smartum saldokortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred-Virike sekä Tykysetelit.

Bussikuljetus:

Palojärven tanssileirille järjestetään perinteisesti bussikyyti etelästä.

Ilmoittaudu mukaan huippu reissuun! https://fi.surveymonkey.com/r/WVD5XVV

Bussikuljetus järjestetään reitille: Turku-Forssa-Hämeenlinna-Tampere-Jyväskylä-Rovaniemi-Palojärvi

Bussi: lähtö ke 3.6 ja paluu 8.6 yöllä

Hinta sisältää koko leirin, 2 iltabileet, 2 palautetuntia, majoituksen, liinavaatteet, yhteisohjelman, viikonlopun ruokailut ja bussimatkan. Sekä tietenkin huippua matkaseuraa ja jotain yllätys juomaa matkan aikana. Hinta: 320€

Majoitus on 2 hengen huoneissa, jos sinulla ei ole tiedossa huonekaveria, jaamme ilmoittautuneet 2 hengen huoneisiin.

Ilmoittaudu mukaan!

Majoitus:

Tilaa on runsaasti samassa pihapiirissä kurssien kanssa ja rutkasti lisää muutamien kilometrien päässä. Lisätiedustelut majoituksesta Janne Raappanalta: +358 40 9321313 tai palojarvenlomakeskus@gmail.com.

Käy tutustumassa Palojärven lomakeskukseen

Ruokailu:

Aamupalaa, lounasta, päivällistä ja kahvilatuotteita on alueelta ostettavissa koko ajan. Erikoisruokavaliosta voi ilmoittaa Palojärven lomakeskukselle.

Tarjolla on edullinen ruokapaketti, kysy lisää Palojärven lomakeskuksesta.

Vaatetus:

Tanssitunneille on hyvä varustautua esimerkiksi T-paidalla ja rennoilla housuilla, joissa on mukava harrastaa kevyttä liikuntaa ( shortseja ei kannata vielä näin alkukesästä lapin ilmastoon ottaa). Tanssisali on päivän alussa vähän viileä, ota pitkähihainen mukaan. Ota hyvät kengät, jotka luistavat hyvin puulattialla ja ovat mukavat jalassa. Suosittelen ottamaan enemmän, kuin yhdet tanssikengät mukaan, jotta löytyy sopivat kengät kyseiselle lattialle ja jalat kiittää, kun vaihdat välillä kenkiä.

Perjantai aamuna/aamupäivästä on luvassa vaellusta, ota ulkoliikuntavaatteet ja lenkkarit mukaan, joissa on kiva liikkua helpossa maastossa.

Videokuvaus:

Tanssitunnin lopussa tunnin materiaalin kuvaaminen on sallittua ainoastaan omaan käyttöön ja harjoitteluun. Videoinnista päättää aina viime kädessä kuitenkin tunnin opettaja.

Etsi sivuilta hakusanalla

Ajankohtaista

 • Kevät kaudet alkavat viikolla 2 <3

  Viikolla 2 alkaa kevät kaudet <3 kurkkaa paikkakutien kohdalta päivitetyt ohjelmat!

  HUOM! Voit aloittaa milloin vaan etkä tarvitse omaa paria, ennakkotaitoja tai ilmoittautumista.

  Tervetuloa mukaan <3

   
   
   

   

   

   

  ***