kansikuva
danceemotionmusicpassion

Palojärvi 2019

Palojärven tanssileiri 6-9.6.19

***

Tervetuloa Palojärven tanssileirille nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, upeista maisemista ja hyvästä seurasta! Palojärvi sijaitsee 40 kilometrin päästä Rovaniemestä. Upea hiekkaranta, sauna, palju ja yötön yö takaavat unohtamattoman kokemuksen Palojärven lomakeskuksessa!

Palojärven tanssileiri tarjoaa tanssitunteja kolmella eri tasolla ja ammattitaitoiset opettajat takaavat kaikkien oppimisen. Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Opetuksesta vastaavat huikeat opettajat: 

Hanna Tuominen, Anne-Riina Hurskainen, Antti Törmänen, Joonas kainulainen, Arto Petjala, Hanna Ojanaho ja Jyrki Keisala.

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tunti ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko viikonlopun! Huom: Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Muu ohjelma:

TO: klo.21 alkaen DJ:t Antti&Jones levytanssit!

Perjantai päivän ohjelma:

Perjantai aamupäivän/aamun ohjelmassa on pieni Lapin vaellus tai jokin muu mukava yhdessä tehtävä aktiviteetti, joka ei kuitenkaan vaadi mitään erikois varusteluja.

PE: klo.21 alkaen DJ:t Antti&Jones levytanssit! Huom! Levytansseihin on Ilmainen sisäänpääsy ja tanssit avoimet kaikille, myös leirin ulkopuolisille.

LA: Janne Raappana orkestereineen vetäisee upean keikan lauantaina 8.6! Tanssit on kaikelle kansalle, eli myös muut kuin leiriläiset ovat tervetulleita!

Hinnat:

Koko leiri: 120€/110€

TO/PE/SU: 28€/25€

LA: 45€/40€

Yksi jakso 15€/14€

Alennus hinta koskee opiskelijoita, työttömiä ja alle 25-vuotiaita.

Maksutavat:

Käteinen, pankki- ja luottokortti, Epassi, Smartum saldokortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, Edenred-Virike sekä Tykysetelit.

Majoitus:

Tilaa on runsaasti samassa pihapiirissä kurssien kanssa ja rutkasti lisää muutamien kilometrien päässä. Lisätiedustelut majoituksesta Janne Raappanalta: +358 40 9321313 tai palojarvenlomakeskus@gmail.com.

Käy tutustumassa Palojärven lomakeskukseen

Ruokailu:

Aamupalaa, lounasta, päivällistä ja kahvilatuotteita on alueelta ostettavissa koko ajan. Erikoisruokavaliosta voi ilmoittaa Palojärven lomakeskukselle.

Vaatetus:

Tanssitunneille on hyvä varustautua esimerkiksi T-paidalla ja rennoilla housuilla, joissa on mukava harrastaa kevyttä liikuntaa ( shortseja ei kannata vielä näin alkukesästä lapin ilmastoon ottaa). Tanssisali on päivän alussa vähän viileä, ota pitkähihainen mukaan. Ota hyvät kengät, jotka luistavat hyvin puulattialla ja ovat mukavat jalassa. Suosittelen ottamaan enemmän, kuin yhdet tanssikengät mukaan, jotta löytyy sopivat kengät kyseiselle lattialle ja jalat kiittää, kun vaihdat välillä kenkiä.

Perjantai aamuna/aamupäivästä on luvassa vaellusta, ota ulkoliikuntavaatteet ja lenkkarit mukaan, joissa on kiva liikkua helpossa maastossa.

Videokuvaus:

Tanssitunnin lopussa tunnin materiaalin kuvaaminen on sallittua ainoastaan omaan käyttöön ja harjoitteluun. Videoinnista päättää aina viime kädessä kuitenkin tunnin opettaja.

Etsi sivuilta hakusanalla

Ajankohtaista

 • Pikkujoulut 11.12 Hämeenlinnassa

  Tanssikoulun syksy 2019 päätetään pikkujoulutansseihin Hämeenlinnan Palokunnan talolla (Palokunnankatu 18).

  Haluamme kiittää kaikkia kurssilaisia kuluneesta syksystä ja toivottaa sinut tervetulleeksi pikkujoulutansseihin 11.12, klo 17.30-20.30.

  Aloitamme illan glögillä, pienellä syötävällä ja seurustelulla hyvien tyyppien kanssa.
  Ilta vietetään muuten levymusiikin ja tanssien parissa, illan aikana on 2 pientä opetustuokiota.

  -Antti, Hanna ja Joonas-

  Vapaa pääsy!