Opettajat

Tanssikoulun pääopettajina toimivat Antti Törmänen ja Hanna Tuominen. Molempiin tulet varmasti törmäämään, sillä he opettavat kaikilla tanssikoulun opetuspaikkakunnilla kauden aikana.

Lisäksi kauden aikana tanssikoulussa vierailee opettamassa eri opettajia, mm. Joonas Kainulainen, Jenna Polvi ja Jussi Kaksonen

Tanssikoulun opettajat vierailevat monilla eri paikkakunnilla opettamassa, katso muut kurssit. Lisäksi kaikilta opettajilta voit kysyä esim. yksityistunteja.

Käy tykkäämässä Tanssikoulu Antti Törmäsen sivuista myös facebookissa, josta näet viimeisimmät tiedot tanssikoulun tapahtumista sekä opettajista.

Antti Törmänen

antti_full_sininenKaukalosta greenin kautta parketille

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Paimiossa  ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan. Joillekin tämä tarkoittaa muutamaa vihreää perustuntia ja toisille sitten taas säännöllistä ja jatkuvaa, ehkä jopa tavoitteellista harjoittelua. Jokainen voi itse päättää, mutta kuten vuosien varrella on huomattu, tanssiin pätee vanha sananlasku ”nälkä kasvaa syödessä”, kun nenä päähän. Uutta tunneille tulijaa haluammekin varoittaa tanssin hyvin koukuttavista vaikutuksista.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen. 

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä.  Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia. Tule ihmeessä tutustumaan Anttiin eri puolilla Suomea, tulet taatusti kokemaan suuria tunteita parketilla!

(Teksti: NH)


 

Hanna Tuominen

4635Pirtsakka pakkaus Parolasta

Hanna opettaa monia paritansseja ympäri Suomea. Erityisesti swing-tanssit ovat vieneet Hannan sydämen, ja hän pyrkiikin kehittämään niiden opetusta omassa työssään aktiivisesti. West coast swingiä Hanna kiertää opettamassa ja tuomaroimassa, myös ulkomailla. Ennen siirtymistä päätoimiseksi tanssinopettajaksi Hanna toimi ammatillisena opettajana useita vuosia, joten voisi sanoa opettamisen olevan hänelle elämäntapa.

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön, musiikintulkintaan sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

 

Hanna haluaa jokaisen kehittyvän, omalla tavallaan ja löytävän juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Hanna onkin aloittanut tanssimisen vasta aikuisena, joten hän muistaa kuinka haastavalta se voi tuntua alussa, mutta kuinka palkitsevaa uuden oppiminen ja kehittyminen on. Tämän vuoksi juuri tanssiharrastustaan aloittavat ihmiset ovatkin Hannalle sydäntä lähellä.

Vaikka Hanna kilpaileekin aktiivisesti, on tanssissa hänelle tärkeintä silti sen sosiaalisuus. Hanna tanssiikin mielellään kaiken tasoisten tanssijoiden kanssa. Tanssia luodaan yhdessä, jossa molemmilla on oma tärkeä roolinsa, toisiaan täydentäen. Tanssi onkin parhaimmillaan täyttä tunnetta, yhdessä parin kanssa.

Opetustyyli tunneilla on rento ja selkeä, ja aina pilke silmäkulmassa. Ota siis tunneille mukaasi leppoisa asenne ja halu kehittyä. Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi juuri niin paljon, kuin itse haluat.

Opetuksen laatu, kehittyminen ja ajankohtainen tieto on tärkeää Hannalle, ”Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää”. Tämä nainen arvostaa opetuksessa oppilaan kokonaisvaltaista opetusta ja hyvinvointia, joten tanssinopettajan tutkinnon lisäksi taskusta löytyy liikunnan ammattitutkinnon sekä mentaalivalmennuksen Licensed Trainer of NLP®.

Hannan ajatuksia löytyy lisää nettisivuilta ja blogista www.hannatuominendance.com

Tsekkaa @HannaTuominenDance myös somesta:
Facebook
Instagram

Hannalta voit kysyä yksityistunteja osoitteesta: hanna(at)hannatuominendance.com


Joonas Kainulainen

Tanssikoulu Play

Turku & Helsinki

Joonas Kainulainen on päätoiminen STOL tanssinopettaja, joka hurahti tanssiin jo lapsena. Kilpatanssi loi pohjan  tanssitekniikkaan ja Joneksen tanssia on ilo katsella. Vahva ja monipuolinen osaaminen rock n’ swing tansseihin, lattareihin ja sylitansseihin ovat tulosta aktiivisesta tanssinharrastamisesta niin tanssikursseilla kuin tanssilavoilla. Joneksen ilmiömäinen musiikintulkinta tekee tanssista viihdyttävää ja hänen tanssikursseillaan panostetaan monesti musiikista löytyviin elementteihin.

Tanssi on jatkuvaa itsensä kehittämistä ja Jones on hurahtanut niin argentiinalaiseen tangoon kuin west coast swingiin. Kyseiset lajit luovat monipuolisempaa katselukantaa tanssiopetukseen ja tuovat mukavaa lisämaustetta perinteisiin lajeihin. Joneksen tunneilla tanssitaan paljon, keskitytään vientiin ja seuraamiseen sekä leikitään musiikkivariaatioilla. Tanssikursseilla on aina viihtyisä meininki ja onnistumisen kokemukset ovat tanssinopettajalle paras osa!

Etsi sivuilta hakusanalla

Ajankohtaista

 • 10-kortit tarjouksessa viikolla 19!

  Tervetuloa

  Antti, Hanna & Joonas

  ______________________

  Ilmoittautuminen kauden päättäjäisiin Kolmilammille on auki

  Ilmoittaudu täältä

  Perinteinen tanssikoulun kauden päätös Kolmilammin tanssilavalla.

  Luvassa siis mukava päivä jossa pääset tutustumaan muiden paikkakuntien kurssilaisiin ja vielä tanssit perään jossa on varmasti paljon tuttuja. Voit ilmoittautua parin kanssa tai itseksesi, 9.6 mennessä.

  Päivän opetuksista vastaa Antti&Hanna

  Alustava aikataulu:
  12.00 Ovet aukeaa
  12:30-15.30 Tanssikurssit (fusku, tango ja rumba(bolero)
  Opetusten jälkeen siirrytään yhteisruokailuun ja illan tansseihin, Teemu Roivaisen tahtiin

   

   

  ***