Tietosuojaseloste

Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

1. REKISTERINPITÄJÄ

Tanssikoulu Antti Törmänen Oy (jäljempänä ”me”, ”yritys” tai ”rekisterinpitäjä”)

Y-tunnus: 2643205-5

Tarvasjoentie 227, 21530 Paimio

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Antti Törmänen
0407089167
info@anttitormanen.com

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri

4. MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Tallentamiamme henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • kirjanpidolliseen arkistointiin
  • toimintamme ja palveluidemme kehittämiseen
  • tuotteidemme ja palveluidemme mainonnan kohdistamiseen
  • asiakaspalvelun parantamiseen

Henkilötietojen käsittely asiakasrekisterissämme voi perustua asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin.

5. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MISTÄ?

Henkilötiedot ovat peräisin suoraan rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen ja rekisteröidyn oikean identifioinnin mukaisia tarpeellisia perustietoja. Näitä tietoja ovat:

Henkilön etu- ja sukunimi
Mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
Posti-/laskutusosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

6. TIETOJEN LUOVUTUS JA SIIRTO

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä yrityksemme palvelun toteuttamisen kannalta (tilanteet jäljempänä). Tällöin tietoja luovutetaan vain lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Henkilötietoja voidaan välittää palveluntarjoajille rekisterin välttämättömän ylläpidon ja sen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Henkilötietoihin ei anneta pääsyä enempää kuin on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi. Mikäli tietoja siirretään palveluntarjoajalle, olemme varmistaneet yksityisyyden suojan toteutumisen lain vaatimalla tavalla.

Tietoja voidaan välittää esimerkiksi uutiskirjejärjestelmän toimittajalle. Tanssimatkojen yhteydessä luovutamme matkalle osallistuvien tiedot vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Mikäli jokin rekisterin ylläpidon kannalta välttämätön palveluntarjoaja sijaitsee EU-/ETA-alueen ulkopuolella, henkilötietojen siirto toteutetaan aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

7. TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeen tietojen käyttötarkoituksen kannalta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan. Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella ja lainsäädännön vaatimin perustein (esim. kirjanpitolaki), joitakin tietoja on tarpeen säilyttää kauemmin.

8. REKISTERIN SUOJAUS

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu niin, että tietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joille se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi. Tietokannat on suojattu käyttäjien henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja/tai salasanoilla. Myös käytetyt työasemat ja tallennusmediat, jotka sisältävät henkilötietoja, ovat salattuja.
Rekisterin tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan lain vaatimalla tavalla. Varmistamme tietojen salaamisen myös silloin, jos rekisterin tietoja on tarpeen lähettää yrityksen ulkopuolelle.

9. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus muun muassa:

  • tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin
  • pyytää itseäsi koskevan henkilötiedon korjaamista tai täydentämistä
  • pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä
  • pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun niiden käsittely perustuu suostumukseen

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen (esim. sähköpostin uutiskirje), sinulla on milloin tahansa oikeus perua tilaus. Mahdollisuuden uutiskirjeen perumiseen löydät jokaisen uutiskirjeen alalaidasta. Voit myös perua uutiskirjetilauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Tarkastus- ja poistopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@anttitormanen.com. Pyyntöä ei voi tehdä puhelimitse. Tarkastuspyyntö on tehtävä henkilökohtaisesti ja annamme tiedot vain rekisteröidylle itselleen. Tarvittaessa voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöä ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä.

Rekisterinpitäjällä on oikeus kieltäytyä poistopyynnön toteuttamisesta joiltakin osin laissa säädetyllä perusteella. Jos tietojen säilytys on välttämätöntä esim. sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden vuoksi, tiedot voidaan säilyttää niin kauan kuin on tarpeen.

10. HENKILÖTIETOJEN KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus kieltää käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkinointia varten. Kielto voidaan osoittaa erikseen niin sähköpostimarkkinointiin kuin suoramainontaan postitse tai puhelimitse.
Mikäli haluat kieltää markkinoinnin jossakin edellä mainituista tai kaikissa, pyydämme ottamaan yhteyttä kirjallisesti asiakaspalveluumme info@anttitormanen.com.

11. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta.
Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 30.5.2018.

Etsi sivuilta hakusanalla

Ajankohtaista

  • Kausi alkaa 6.1.2020

    Ensi viikolla aloitellaan kevään tanssikautta. Nyt on hyvä tilaisuus kurkata nettisivuilta tarkemmat kurssitiedot.

    Toivottavasti nähdään tanssitunneilla!

    Moni on kysellyt mitä tarkoittaa hinnaston erilaiset kortit. no tässä vastausta siihen.

    10-kortti (10 kurssi-iltaa) 205€ / 180€ 

    Koko illan 10-kortti käy kaikilla paikkakunnilla, voit itse valita milloin käytät. Tämä kortti on hyvä vaihtoehto, kun tanssit yleensä 3 jaksoa tai enemmän illassa.

    10 jakson kortti 70/ 60 € 

    10 jakson kortti sisältää 10 vapaasti valitsemaasi jaksoa, kortti käy kaikilla paikkakunnilla. Tämä kortti on hyvä vaihtoehto, kun tanssit yleensä 1-3 jaksoa illassa.

    Kausikortti 255€ / 210€ 

    Kausikortti sisältää yhden päivän koko kauden tunnit, haluamallasi paikkakunnalla.

    Sissipassi 500€ 

    Sissipassi sisältää tanssikoulun kaikkien paikkakuntien, kaikki tunnit. Tämä on innostuneen tanssiharrastajan valinta, viikkohinta on n.33€.  Eli halvempi, kuin iltakohtainen 10-kortti, jos tanssit 2 iltaa viikossa.

    10-kortit voit ostaa viikolla 2 tarjoushinnalla.

    ***

    Maaliskuussa tanssitaan Porin City Dance Weekendissä

    20-21.3.2020

    Lisätiedot päivittyvät nettisivuille tammikuun aikana

    Kurkkaa myös Facebookin tapahtuma

    ***

    Tanssimatka Kroatiaan

    Toukokuussa tanssitaan Kroatiassa,