yla_banneri
yla_banneri
yla_banneri

Tanssikoulu Antti Törmänen

antti-729_pitka2
info@anttitormanen.com | 040 708 9167

Voit ottaa yhteyttä myös yhteydenottolomakkeen kautta.

Lisäksi voit antaa lomakkeella palautetta, kiitokset ja kehitysehdotukset, ovat molemmat tervetulleita.

Nimi *

Sähköposti *

Viesti *

 

 

Y-tunnus: 2643205-5

Tilinumero: FI2556800020341307

Ota yhteyttä, jos haluat maksaa tilille 10-kortti tai kausikortti maksun.

_________________________________________

 

TIETOSUOJASELOSTE

Henkilötietolain (523/99) 10 §
EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679

1. REKISTERINPITÄJÄ

Tanssikoulu Antti Törmänen Oy (jäljempänä ”me”, ”yritys” tai ”rekisterinpitäjä”)

Y-tunnus: 2643205-5

Tarvasjoentie 227, 21530 Paimio

2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ

Antti Törmänen
0407089167
info@anttitormanen.com

3. REKISTERIN NIMI

Asiakasrekisteri

4. MIHIN TIETOJA KÄYTETÄÄN?

Tallentamiamme henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteiden ylläpitämiseen
  • kirjanpidolliseen arkistointiin
  • toimintamme ja palveluidemme kehittämiseen
  • tuotteidemme ja palveluidemme mainonnan kohdistamiseen
  • asiakaspalvelun parantamiseen

Henkilötietojen käsittely asiakasrekisterissämme voi perustua asiakassuhteeseen, sopimukseen, sivuston käyttöön, suostumukseen tai lainsäädännön velvoitteisiin.

5. MITÄ TIETOJA KERÄÄMME JA MISTÄ?

Henkilötiedot ovat peräisin suoraan rekisteröidyltä itseltään.

Rekisterissä käsitellään rekisterin käyttötarkoituksen ja rekisteröidyn oikean identifioinnin mukaisia tarpeellisia perustietoja. Näitä tietoja ovat:

Henkilön etu- ja sukunimi
Mahdollinen yrityksen nimi ja y-tunnus
Posti-/laskutusosoite
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

6. TIETOJEN LUOVUTUS JA SIIRTO

Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, ellei se ole välttämätöntä yrityksemme palvelun toteuttamisen kannalta (tilanteet jäljempänä). Tällöin tietoja luovutetaan vain lain sallimissa ja velvoittamissa rajoissa tai viranomaisten vaatimusten edellyttämällä tavalla.

Henkilötietoja voidaan välittää palveluntarjoajille rekisterin välttämättömän ylläpidon ja sen käyttötarkoituksien toteuttamiseksi. Henkilötietoihin ei anneta pääsyä enempää kuin on välttämätöntä palveluiden toteuttamiseksi. Mikäli tietoja siirretään palveluntarjoajalle, olemme varmistaneet yksityisyyden suojan toteutumisen lain vaatimalla tavalla.

Tietoja voidaan välittää esimerkiksi uutiskirjejärjestelmän toimittajalle. Tanssimatkojen yhteydessä luovutamme matkalle osallistuvien tiedot vastuulliselle matkanjärjestäjälle.

Mikäli jokin rekisterin ylläpidon kannalta välttämätön palveluntarjoaja sijaitsee EU-/ETA-alueen ulkopuolella, henkilötietojen siirto toteutetaan aina voimassaolevan lainsäädännön mukaisesti.

7. TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja niin kauan, kun on tarpeen tietojen käyttötarkoituksen kannalta, jonka jälkeen tiedot tuhotaan. Rekisterinpitäjän oikeutetun edun perusteella ja lainsäädännön vaatimin perustein (esim. kirjanpitolaki), joitakin tietoja on tarpeen säilyttää kauemmin.

8. REKISTERIN SUOJAUS

Tietokannat, joihin rekisterin tietoja tallennetaan, ovat teknisesti ja fyysisesti suojattu niin, että tietoihin on pääsy vain sellaisilla henkilöillä, joille se on tarpeen työtehtävien hoitamiseksi. Tietokannat on suojattu käyttäjien henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla ja/tai salasanoilla. Myös käytetyt työasemat ja tallennusmediat, jotka sisältävät henkilötietoja, ovat salattuja.
Rekisterin tiedot on suojattu ulkopuoliselta käytöltä ja tietojen käyttöä valvotaan lain vaatimalla tavalla. Varmistamme tietojen salaamisen myös silloin, jos rekisterin tietoja on tarpeen lähettää yrityksen ulkopuolelle.

9. REKISTERÖIDYN OIKEUDET

Tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on oikeus muun muassa:

  • tarkistaa, mitä tietoja sinusta on tallennettu rekisteriin
  • pyytää itseäsi koskevan henkilötiedon korjaamista tai täydentämistä
  • pyytää henkilötietojen poistamista rekisteristä
  • pyytää henkilötietojen käsittelyn rajoittamista
  • peruuttaa suostumus ja vastustaa henkilötietojen käsittelyä siltä osin, kun niiden käsittely perustuu suostumukseen

Mikäli henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen (esim. sähköpostin uutiskirje), sinulla on milloin tahansa oikeus perua tilaus. Mahdollisuuden uutiskirjeen perumiseen löydät jokaisen uutiskirjeen alalaidasta. Voit myös perua uutiskirjetilauksen lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme.

Tarkastus- ja poistopyynnöt tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@anttitormanen.com. Pyyntöä ei voi tehdä puhelimitse. Tarkastuspyyntö on tehtävä henkilökohtaisesti ja annamme tiedot vain rekisteröidylle itselleen. Tarvittaessa voimme pyytää sinua tarkentamaan pyyntöä ja varmentamaan henkilöllisyytensä ennen pyynnön käsittelemistä.

Rekisterinpitäjällä on oikeus kieltäytyä poistopyynnön toteuttamisesta joiltakin osin laissa säädetyllä perusteella. Jos tietojen säilytys on välttämätöntä esim. sopimuksen tai lakisääteisen velvollisuuden vuoksi, tiedot voidaan säilyttää niin kauan kuin on tarpeen.

10. HENKILÖTIETOJEN KIELTO-OIKEUS

Rekisteröidyllä on milloin tahansa oikeus kieltää käsittelemästä itseään koskevia tietoja markkinointia varten. Kielto voidaan osoittaa erikseen niin sähköpostimarkkinointiin kuin suoramainontaan postitse tai puhelimitse.
Mikäli haluat kieltää markkinoinnin jossakin edellä mainituista tai kaikissa, pyydämme ottamaan yhteyttä kirjallisesti asiakaspalveluumme info@anttitormanen.com.

11. TIETOSUOJASELOSTEEN MUUTTAMINEN

Rekisterinpitäjä pidättää oikeuden päivittää ja muuttaa tietosuojaselostetta.
Tämä tietosuojaseloste on viimeksi päivitetty 30.5.2018.

Ajankohtaista

  • Teemaperjantait 2019

    Perjantain teemat Helsingissä

    Kurssipaikka: Käpylän työväentalo, Vipusentie 19, klo 18-21.30 + 1h bileet (22.30 asti vapaata tanssia)

    18.1 Salsa 

    15.2 Fusku

    Taso: vihreä/sininen nopeasti edeten, eli kertaamme perusteet nopeasti ja etenemme porukan mukaan haastavampiin juttuihin

    EI ENNAKKOILMOITTAUTUMISTA! Saavu vain paikalle yksin tai parin kanssa.

    Lisätiedot päivitetään pian!

    ******
    Perjantain teema Hämeenlinnassa

    Palokunnankatu 18, klo 17.30-21

    1.2 Ladies night

    Tämä kurssi on tarkoitettu seuraajille, jotka haluavat parantaa omaa tanssiaan ja rohkaistua tulkitsemaan musiikkia enemmän.

    Kurssilla harjoitellaan:
    * Oman kehon tuntemista
    * Vartalonkäytön tekniikkaa, liikkuvuutta
    * Vienti-seuraamisteknikkaa
    * Sinun sisäisen tanssijan löytämistä
    * Itseluottamuksen vahvistamista
    Hinta 30€/hlö

    Ilmoittautuminen ja lisätiedot: hanna@hannatuominendance.com

    *******

    Tanssikurssit ja kaupunkitanssit Hämeenlinnassa

    1.3 järjestetään tanssikurssit ja kaupunkitanssit, esiintyjänä Reeta&Lumo

    Lisätiedot päivitetään pian!

    *******

    Pariteemat 2019

    Hämeenlinnassa ja Helsingissä järjestetään paljon toivotut pariteemat kolmena perjantaina klo 18.00-21.30

    15.3 Helsinki, Teema: Swing (Fusku/Bugg), Hanna&Joonas
    29.3 Helsinki, Teema: Suljetun otteen tanssit, Joonas&Alina
    5.4 Hämeenlinna, Teema: Swing (Fusku/Bugg), Hanna&Antti

    Ilta koostuu tekniikka osiosta,