yla_banneri
yla_banneri
yla_banneri

Palojärvi 2018

Tervetuloa Palojärven tanssileirille nauttimaan laadukkaasta opetuksesta, upeista maisemista ja hyvästä seurasta! Palojärvi sijaitsee 41 kilometrin päästä Rovaniemestä. Upea hiekkaranta, savusauna ja yötön yö takaavat unohtamattoman kokemuksen Palojärven lomakeskuksessa!

Palojärven tanssileiri tarjoaa tanssitunteja kahdella eri tasolla, mausteina teematunteja, ammattitaitoiset opettajat ja monipuolisen lajitarjonnan. Tule yksin tai parin kanssa, kun sinulle sopii!

Opetuksesta vastaavat huikeat opettajat: Matleena Haapalainen, Antti Törmänen, Joonas kainulainen, Anne-Riina Hurskainen, Tuomas Sillanpää ja Hanna Ojanaho.

Osallistuminen on helppoa ja vaivatonta. Valitse ohjelmasta sinua kiinnostava tunti ja ilmesty paikalle suoraan siihen saliin ja sille tunnille kuin haluat. Tunneille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon.  Voit osallistua yhdelle jaksolle, päivälle tai tanssia koko viikonlopun! Huom: Olethan ajoissa paikalla, mielellään viimeistään puoli tuntia ennen haluamasi kurssin alkua. Silloin ehdit varmasti haluamillesi tanssitunneille alusta alkaen!

Hinnat:

Koko leiri: 110€ / 100€

To tai Pe: 25€ / 22€

La  44€ / 40€

Su 36€ / 32€

Yksi jakso: 15€/13€

Alennus koskee opiskelijoita, työttömiä ja alle 25-vuotiaita.

 

Maksutavat:

Käteinen, pankki- ja luottokortti,  Smartum saldokortti, Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit sekä Tykysetelit.

Majoitus:

Tilaa on runsaasti samassa pihapiirissä kurssien kanssa ja rutkasti lisää muutamien kilometrien päässä. Lisätiedustelut majoituksesta Janne Raappanalta: +358 40 9321313 tai palojarvenlomakeskus@gmail.com. Voit käydä tutustumassa palojärven lomakeskukseen sivulta:www.palojarvenlomakeskus.fi

 

Ruokailu:

Aamupalaa, lounasta, päivällistä ja kahvilatuotteita on alueelta ostettavissa koko ajan. Erikoisruokavaliosta voi ilmoittaa Palojärven lomakeskukselle.

Ajankohtaista

  • Tanssikoulun kesä 2018

    Kurkkaa missä Tanssikouluun voi törmätä kesällä, kohdasta muut kurssit

    Elokuussa alkavat taas viikkokurssit, aikataulut päivittyvät juhannuksen jälkeen