yla_banneri
yla_banneri
yla_banneri
yla_banneri
yla_banneri

Opettajat

Tanssikoulun pääopettajina toimivat Antti Törmänen ja Hanna Tuominen. Molempiin tulet varmasti törmäämään, sillä he opettavat kaikilla tanssikoulun opetuspaikkakunnilla kauden aikana.

Lisäksi kauden aikana tanssikoulussa vierailee opettamassa eri opettajia, kuten Anne-Riina Hurskainen, Joonas Kainulainen.

Käy tykkäämässä Tanssikoulu Antti Törmäsen sivuista myös facebookissa, josta näet viimeisimmät tiedot tanssikoulun tapahtumista sekä opettajista.

Antti Törmänen

antti_full_sininenKaukalosta greenin kautta parketille

Antti Törmänen on tanssinopettaja suurella sydämellä! Tällä hetkellä hän asuu Hämeenlinnan nurkilla ja opettaa tanssia päätoimisesti omassa tanssikoulussaan sekä viikonlopputapahtumissa ympäri maan. Tanssiminen ja opettaminen on verissä ja kaikkein tärkeintä Antin tanssitunneilla on ryhmän ja yksittäisen tanssijan kehittyminen kohti sujuvaa ja nautinnollista tanssia. Antti haluaa antaa kaikille sopivat valmiudet lähteä tanssilavoille ja päästä tanssieuforiaan. Joillekin tämä tarkoittaa muutamaa vihreää perustuntia ja toisille sitten taas säännöllistä ja jatkuvaa, ehkä jopa tavoitteellista harjoittelua. Jokainen voi itse päättää, mutta kuten vuosien varrella on huomattu, tanssiin pätee vanha sananlasku ”nälkä kasvaa syödessä”, kun nenä päähän. Uutta tunneille tulijaa haluammekin varoittaa tanssin hyvin koukuttavista vaikutuksista.

Antin tunneilla on rento meininki. Kenenkään ei tarvitse jännittää! Hänellä on selkeä ja rauhallinen opetustyyli, mutta melkein aina pilke silmäkulmassa. Vienti ja seuraaminen, parin kanssa yhdessä tanssiminen, lajinomainen liikkuminen ovat Antille tärkeitä tanssipointteja. Tanssi hyvin yksin, tanssi hyvin parin kanssa. Vaikka mies vie ja nainen seuraa, tanssia tehdään yhdessä, kumpikin toistaan täydentäen.  Pikku extrana voisi myös sanoa, että yllätykset on myös miehen erikoisosaamisaluetta, ja niitä sattuu Antin kanssa harva se päivä ja ne on poikkeuksetta iloisia ja innostavia.

Siviilissä tämä mies harrastaa jos vaikka mitä. Jääkiekko ja golf ovat tosin viime vuosina saaneet hieman väistyä tanssikärpäsen iskettyä – voimallisesti. Melko usein vapaapäivinä Antti suuntaa siis parketille ja on tuttu näky Etelä-Suomen tanssilavoilla. Jostakin kaiken tämän tanssimisen joukosta mies kaivaa aikaa myös omakoteilulle, ankaralle saunomiselle sekä erilaisille peleille. Monesti Antin kanssa aikaa viettäessä huomaa pelaavansa pleikkaa, jotain matemaattista päättelyä vaativaa lautapeliä, korttia tai shakkia. Tule ihmeessä tutustumaan Anttiin eri puolilla Suomea, tulet taatusti kokemaan suuria tunteita parketilla!

(Teksti: NH)


Hanna Tuominen

4635Pirtsakka pakkaus Parolasta

Opettajana Hanna on positiivinen ja kannustava. Hän haluaa jokaisen kehittyvän omalla tavallaan ja löytää juuri itselleen sopivan tavan tanssia. Ota siis tunneille mukaasi rento asenne ja halu kehittyä. Tanssissa riittää haasteita ja tekniikkaa opeteltavaksi niin paljon kuin itse haluat. Mahtavaa tanssissa on sen hauskuus ja mahdollisuudet osallistua yhdessä tanssin luomiseen ja musiikintulkintaan yhdessä parin kanssa.

Hannan tunneilla keskitytään tanssimiseen: musiikintulkintaan, hyvään tekniikkaan, vartalonkäyttöön sekä toimivaan parityöskentelyyn, jotta molemmat voivat tanssia entistä paremmin. Tanssiminen on hauskaa ja se pitää voida myös näyttää, laadukkaasti se tuntuu vielä paremmalta.

Tunneilta löydät haasteita vaikka olisitkin pidempään tanssinut, ja tuntien jälkeen lähdet toivottavasti kaikkesi antaneena. Opetuksen laatu ja ajankohtainen tieto on tärkeää, ja tämä kuljettaakin Hannaa eri puolille maailmaa oppimaan uutta, parhaimmilta valmentajilta. ”Mitä enemmän tiedän, sitä enemmän haluan tietää, ihminen ei koskaan ole täysin valmis”.

Tämä nainen myös bloggailee tanssista, opettamisesta ja henkisestä kehittymisestä. Lue Hannan blogia.

Hannalle voi laittaa viestiä osoitteeseen hanna(at)hannatuominendance.com

Ajankohtaista

 • Tanssikoulun kevät 2018

  Perjantain pariteema Hämeenlinnassa 4.5 (vakiot)

  Ilmoittaudu parin kanssa: hanna@hannatuominendance.com

  Paikkoja rajoitetusti, joten ilmoittaudu nopeasti

  ***

  ***

  Kesäkausi alkaa ma 7.5

  ***

  Kesäkauden päätös Kolmilammilla 3.6

  Päivällä tanssikursseja, yhteisruokailu sekä rentoa yhdessäoloa. Illalla tanssitaan Janne Raappanan ja Myrskytuulen tahdissa

  Lisätiedot tulossa